جشن انقلاب همزمان با چهل‌وهفتمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی در شهر ارجمند برگزار شد

folder_openاخبار

🔹جشن انقلاب اسلامی همزمان با چهل‌وهفتمین سالگرد پیروزی شکوهمند انقلاب، به همت شهرداری و شورای اسلامی شهر ارجمند و با حضور مسئولان شهرستانی، خانواده‌های معظم شهدا و اقشار مختلف مردم در این شهر برگزار شد.

🔹این مراسم با حضور ابوالفضل زمانی‌نژاد فرماندار شهرستان فیروزکوه، معاونین فرمانداری،بخشدار ارجمند، شهردار و اعضای شورای اسلامی شهر ارجمند، جمعی از مسئولان ، نیروهای نظامی و انتظامی، خانواده‌های معظم شهدا و مردم شریف و انقلابی شهر ارجمند برگزار شد.

🔹در این آیین، برنامه‌های متنوع فرهنگی و هنری از جمله اجرای سرودهای انقلابی، نمایش‌های شاد و طنز با استقبال پرشور حاضران اجرا شد و فضایی سرشار از نشاط، همدلی و تجدید میثاق با آرمان‌های انقلاب اسلامی ایجاد کرد.

🔹برگزاری این جشن با هدف گرامیداشت یاد و خاطره امام خمینی (ره)، شهدای انقلاب اسلامی و تبیین دستاوردهای انقلاب، نقش مؤثری در تقویت روحیه انقلابی و افزایش نشاط اجتماعی در میان شهروندان داشت.

 

 

کلمات کلیدی: جشن،انقلاب،شهر ارجمند

مطالب مرتبط

keyboard_arrow_up