به گزارش روابط عمومی شهرداری و شورای اسلامی شهر ارجمند: شهردار ارجمند ولادت حضرت امام علی علیه السلام و روز مرد را تبریک گفت:
متن پیام عبداله شجاع شهردار ارجمند به شرح ذیل است:
ماه رجب، ماه نزول رحمت الهی و ماه اجابت دعاست و سیزدهم رجب میلاد با سعادت مولای متقیان حضرت علی (ع)، بنام روز پدر و روز مرد مزین شده است.
حضرت علی (ع) با پرورش نیکوترین فرزندان در مکتب آزادگی و انسانیت نیز برای پدران جهان برترین نمونه و الگو است. ازاینرو، سالروز ولادت باسعادت مولای متقیان، شایستهترین روز برای گرامیداشت مقام پدر است. پدرانی که میکوشند فرزندان این مرزوبوم را به شایستگی پرورش دهند و با حق و حقیقت آشنا کنند.
اینجانب سالروز ولادت سراسر نور و باسعادت حضرت علی (ع) و روز پدر را به ملت بزرگ ایران اسلامی بهویژه مردم شریف ارجمندو همکاران در مجموعه مدیریت شهری تبریک و تهنیت عرض نموده و موفقیت، پیروزی و سلامتی شما و خانواده گرانقدر تان را همواره از خدای سبحان مسألت مینمایم.
پیام تبریک شهردار ارجمند بهمناسبت ولادت حضرت علی(ع) و روز پدر
folder_openاخبار

کلمات کلیدی: رحمت،الهی،ولادت،مولای،متقیان