غرق شدن یک گردشگر در دریاچه سیاهرود لزور

folder_openاخبار

به گزارش روابط عمومی شهرداری ارجمند ;  در مورخ 97/04/22 ساعت 17:50 فردی با آتش نشانی شهرداری ارجمند تماس گرفته و از نیرو های امدادی آن واحد درخواست کمک کرد.

به نقل از آن واحد : تماس گیرنده که از بستگان فرد حادثه دیده بوده ، وبهمراه خانواده برای تفریح به این منطقه آمده بودند بدون توجه به تابلوی شنا ممنوع ، شروع به شنا کردن نموده که باعث ایجاد این حادثه گردیده و در نهایت منجر به غرق شدن و فوت فرد حادثه دیده شد .

در پی این حادثه نیرو های امداد و نجات آتش نشانی ارجمند بهمراه سایر ادارت امدادی از قبیل هلال احمر ، آتش نشانی فیروزکوه، ستاد مدیریت بحران مستقر در فرمانداری فیروزکوه، و آتش نشانان غواص شهرداری لواسان  به محل حادثه اعزام گردیده و

 

عملیات تجسس غواصان برای پیدا کردن جسد متوفی در دو روز متوالی ادامه داشت که در نهایت در روز یکشنبه ساعت  11/30  موفق گردیدند تا جسد بی جان جوان حادثه دیده را از کف دریاچه به بالا کشانده و به خانواده ایشان تحویل نمایند .

روابط عمومی شهرداری ارجمند به خانواده داغدار سلیمانی تسلیت عرض نموده و برای آن مرحوم غفران واسعه و برای بازماندگان صبر جزیل را ا خداوند خواستار است .

 

 

 

 

 

 

 

مطالب مرتبط

فهرست