مراسم دومین یادواره شهدای 126 شهید بخش ارجمند

folder_openدسته‌بندی نشده

به گزارش واحد روابط عمومی شهرداری ارجمند; مراسم دومین یادواره شهدای 126 شهید  بخش ارجمند  در روز جمعه مورخ ۷ مهر ۹۶ مصادف با هشتم محرم از ساعت ۱۰ صبح الی۱۴  به میزبانی این شهر و حضور خانواده های معظم شهداء در تکیه بزرگ شهر ارجمند برگزار گردید .

دراین مراسم بخشدار محترم ارجمند ، ضمن خیرمقدم به مدعوین درموردجایگاه شهید درفرهنگ دینی ودستاوردهایی که شهدا با ایثارخونشان برای ما به یادگارگذاشتند اشاره نمودند و به وظایف جامعه اسلامی درقبال شهدا اشاراتی داشتند .

درادامه سردار نصیری  از روزهای جنگ و اهمیت حفظ خاطرات آن ایام مطالبی را بیان نمود.

و در پایان مراسم با مداحی کربلایی فاطمی نسب به پایان رسید .

در حاشیه برگزاری این مراسم میتوان از برپایی نمایشگاهی در ورودی حسینیه و ایجاد غرفه های مجزا که هرکدام با موضوعیت های مختلف بیان گر مشقات هشت سال دفاع مقدس بوده است اشاره کرد ، نظیر غرفه اقتصاد مقاومتی،بهداشت و درمان،مشاغل خانگی ، صنایع دستی ، نقاشی کودکان با موضوعیت دفاع مقدس .

همچنین با برپایی ایستگاه های صلواتی در سطح شهر که با همکاری هیئت های خادمین الحسین (ع) و هیئت ثامن الحجج سعی بر با شکوه تر جلوه دادن این مراسم داشتند نیز میتوان اشاره کرد  .

چاپ تصاویر مبارک 126 شهید گرانقدر این بخش و نصب آن در بلوار های سطح شهر از دیگر اقدامات این ستاد بوده است .

   

 

مطالب مرتبط

فهرست