پیگیری ویژه شهردار ارجمند جهت ابلاغ طرح هادی شهر

folder_openاخبار

 

به گزارش روابط عمومی شهر ارجمند : علی عبدی شهردار ارجمند در پی ملاقاتی که با جناب آقای مهندس کریمی معاون محترم عمرانی استانداری تهران داشت گفت : شهر ارجمند از سال 1384 تأسیس و تاکنون طرح جامع شهری نداشته است که این مسأله باعث به وجود آمدن مشکلات عدیده شهری و شهرسازی و مانعی بر سرراه توسعه شهر شده است .

عبدی به طور نمونه با اشاره به ساخت و سازهای داخل شهر و اطراف بافت روستایی که برای محیط زیست، آبفای شهر، جهادکشاورزی و منابع طبیعی و دیگر دستگاه ها ایجاد مشکل کرده ، ابراز امیدواری کرد با تهیه و تصویب طرح هادی شهری ، این موضوعات قانون مند و نظام مند شود .

آقای مهندس کریمی معاون عمرانی استانداری تهران نیز با اشاره به قابلیتها و پتانسیلهای فروان این منطقه به خصوص در عرصه گردشگری ، ابراز امیدواری کرد که نسبت به ابلاغ طرح هادی شهری شهر ارجمند که از مطالبات اصلی مردم شهر می باشد در دستور کار استانداری قرار گرفته و اداره کل دفتر فنی، عمرانی، حمل و نقل و ترافیک مسئول پیگیری و تصویب و ابلاغ طرح هادی شهری شهر ارجمند می باشد .

b_1b44149f-c558-4

مطالب مرتبط

فهرست