بازدید شهردار و رئیس شورای شهر

folder_openدسته‌بندی نشده

به گزارش روابط عمومی شهرداری ارجمند : صبح امروز عبدی شهردار با آقای نعمت اله خلیل ارجمندی رئیس شورای اسلامی شهر از منطقه شهر بازدید و از نزدیک با روند کاری و فعالیتهای شهرداری آشنا شد .

در این بازدید آقای عبدی ضمن تقدیر از تلاش های انجام شده و برنامه های پیش ینی شده برای اجراء در شهر اظهار داشت:  عمران و آبادانی شهر ها به آبادانی دین و دنیای مردم کمک می کند و سبب ایجاد روحیه نشاط و شادابی می شود .

عبدی خاطر نشان کرد: تلاش های شهرداری و شورای اسلامی قابل تحسین است و سبب امید و دلگرمی در شهروندان شده است .

عبدی افزود : انتظار می رود همین تفاهم ، تعامل و همدلی در شهرداری و شورای شهر برای خدمات رسانی بهتر و بیشتر تداوم داشته باشد و مردم عزیز و شهید پرور ارجمند شاهد پیشرفت ، آبادانی و ارتقای خدمات شهری در این شهر باشند .

در این بازدید شهردار، رئیس شورای محترم و مسئول دفتر فنی و شهرسازی و مسئول خدمات شهری حضور داشتند .

 

img_20161212_132511

img_20161212_132515

مطالب مرتبط

فهرست